Aanbieding!

Yoepplanter basisbak

28.95

Het unieke begin van een nieuwe tuinervaring begint met deze kunststof verrijdbare basisbak. Hij is gemaakt van een zeer degelijke kunststof waardoor hij goed tegen een stootje kan. Ook de 2 st 100mm wielen met as van 12mm zijn zeer robuust te noemen en kunnen zelfs een drempel bedwingen.
Maar hij heeft nog meer eigenschappen, zo is de Yoepbasisbak nestbaar wat inhoudt dat (mits leeg) ze goed in elkaar passen waardoor ze weinig ruimte in beslag nemen. Tevens is de Yoepplanter modulair wat betekent dat 2 of meerdere bakken te koppelen zijn middels een set koppelstukken waardoor U uw terras weer een andere indeling geeft. Doordat 2-3 gekoppelde yoepplanters meerdere wielen bezitten kunt U ze nog steeds gemakkelijk verplaatsen.Is dat niet handig? Even ruimte maken voor een feestje is dan in een handomdraai gebeurd.
Alle andere mogelijkheden van het modulaire aspect zoals een zitbankje of plantklimrekje kunt u vinden onder de accessoires. Voor alle sterk aflopende terrassen of zeer ongelijke bestrating hebben we een oplossing bedacht. Door middel van twee verstelbare pootjes kunt u uw plantenbak netjes stabiel en recht zetten.
Artikelnummer: 400396 Categorie:

Extra informatie

Gewicht 3.5 kg
Afmetingen 40 × 40 × 40 cm
Eigenschappen

Vorstbestendig

Andere suggesties…