Express yourself like nature does!

Over de Yoepplanter

Yoepplanter is de nieuwe plantenbak die volledig te personaliseren, eenvoudig te verplaatsen en onverwoestbaar is.

Belangrijkste features van de Yoepplanter

Verrijdbaar

De Yoepplanter heeft een uniek ontwerp ten aanzien van de ‘standaard’ plantenbak. Dit unieke ontwerp biedt een aantal veelbelovende en baanbrekende eigenschappen!

Zo is de plantenbak niet verrolbaar maar echt verrijdbaar! Zelfs wanneer er 2 of 3 containers aan elkaar gekoppeld zijn door middel van een uniek koppelsysteem zijn de Yoepplanters te verplaatsen.

Vanwege het modulaire ontwerp van de Yoepplanter is het mogelijk om meerdere Yoepplanters aan elkaar te koppelen om een groter geheel te creëren. Door het ingenieuze systeem zijn de bakken zonder enkele moeite aan elkaar te koppelen. Ook het verhogen van de basisbak is een van de mogelijkheden, zelfs het creëren van een zuil, een kerstboomstandaard of parasolvoet zullen op termijn mogelijk zijn.

Het woord modulair is hier echt op zijn plaats.

Bedrukken & Materialen

Door het ingenieuze ontwerp van de Yoepplanter is het mogelijk om de plantenbak compleet te customizen wat betreft kleuren en materialen van de buitenpanelen.

De panelen kunnen van verschillende materialen worden vervaardigd maar kunnen ook bedrukt worden met het motief van vele soorten materialen. De panelen kunnen in alle denkbare kleuren worden geleverd en om het nog persoonlijker te maken is het mogelijk om panelen met eigen foto’s te laten bedrukken.

Vanwege het modulaire ontwerp is het mogelijk om panelen van andere materialen aan te brengen. Zo zijn er ook stalen en mooie houten panelen beschikbaar in de webshop!

Accessoires

Door het ingenieuze ontwerp van de Yoepplanter is het mogelijk om meerdere accessoires te gebruiken in combinatie met de Yoepplanter.

LED : Voor verlichtingsdoeleinden kunnen ook bewegingsmelders in de Yoepplanter worden verwerkt gecombineerd met LED strips ter verlichting. Deze LED strips kunnen zelfs werken op zonne-energie met ingebouwde solar-strips.

Spots : Eventueel in samenwerking met een bewegingsmelder kunnen er spots op de Yoepplanter bevestigd worden voor prachtige belichting van uw plant(en).

Elektronica : Elektronische accessoires zoals een ingebouwde speaker om muziek te luisteren of een usb-aansluiting voor het opladen van apparatuur behoren eveneens tot de mogelijkheden.